Recept na jehněčí na tymiánu
By Tereza
/
29.1.2019
Jehněčí se řadí mezi červená masa. Obecně je bohatší na železo než třeba kuřecí nebo ryby. Jehněčí maso je vysoce...
Read More
Čočková polévka na indický způsob
By Tereza
/
23.1.2019
Lednový recept vám dnes připravila vítězka naší soutěže Zepter Chef 2018. Spolu s Denisou, která je také autorkou blogu Deník z...
Read More
Zeleninový salát z Woku
By Tereza
/
15.1.2019
Dnes vás vezmeme na kulinářskou cestu inspirovanou jihovýchodní Asií. Spojíme dohromady zdánlivě neslučitelné přísady jako tropické ovoce, místní zeleninu, nudličky...
Read More
Víte, jak nás ovlivňují jednotlivé barvy?
By Tereza
/
7.1.2019
Pocitově všichni vnímáme, jak na nás barvy působí. Někdy máme chuť na sebe obléct žlutý svetr, aby se nám zlepšila...
Read More
Vynikající vánoční pudink
By Tereza
/
19.12.2018
Muškátový oříšek, hřebíček, skořice ... to jsou vůně, které nám připomínají, že Vánoce jsou za rohem! Pokud ještě nemáte...
Read More