Recept na jehněčí na tymiánu
Vaření Zdraví

Recept na jehněčí na tymiánu

Jehněčí se řadí mezi červená masa. Obecně je bohatší na železo než třeba kuřecí nebo ryby. Jehněčí maso je vysoce...
Read More
Čočková polévka na indický způsob
Vaření Zdraví

Čočková polévka na indický způsob

Lednový recept vám dnes připravila vítězka naší soutěže Zepter Chef 2018. Spolu s Denisou, která je také autorkou blogu Deník z...
Read More
Zeleninový salát z Woku
Vaření Zdraví

Zeleninový salát z Woku

Dnes vás vezmeme na kulinářskou cestu inspirovanou jihovýchodní Asií. Spojíme dohromady zdánlivě neslučitelné přísady jako tropické ovoce, místní zeleninu, nudličky...
Read More
Víte, jak nás ovlivňují jednotlivé barvy?
Krása Zdraví

Víte, jak nás ovlivňují jednotlivé barvy?

Pocitově všichni vnímáme, jak na nás barvy působí. Někdy máme chuť na sebe obléct žlutý svetr, aby se nám zlepšila...
Read More
Vynikající vánoční pudink
Vaření Zdraví

Vynikající vánoční pudink

  Muškátový oříšek, hřebíček, skořice ... to jsou vůně, které nám připomínají, že Vánoce jsou za rohem! Pokud ještě nemáte...
Read More